RELATIONER

I et lille firma som mit, er netværk og relationer essentielle.
Det er med stor glæde jeg kan dele nogle af de kundeoplevelser som jeg har fået, og som gir lidt ekstra solskin på en hård arbejdsdag.

Athmosphere and spirit [reklamer]

.. We were more than happy with Henrik Helms as our official photographer on occasion of the EHEDG World Congress 2016. He and his colleagues have captured every single moment in a way that one can not only see, but also feel the athmosphere and spirit when looking at the photos and the video. ...
Susanne Flenner, EHEDG
Stacks Image 20973

Fremkommelig kommunikation [reklamer]

Det har været en fornøjelse at samarbejde med dBA Media. Nøgleord: Stor forståelse for vores behov. Professionel tilgang kombineret med en ligefrem og fremkommelig kommunikation.
Flemming Dalby, Vestjylland Forsikring
Stacks Image 20963

Scor din chance [reklamer]

Hestlund Efterskole har fået Henrik Helms til at lave to små film om vores nye, spændende fodboldlinje. Det er gjort professionelt, kompetent og hurtigt. Samtidig har vi fået en udmærket guidning undervejs, og faktisk var filmene i første forsøg meget tæt på, hvad vi drømte om.
Hanne Baltzer, Hestlund Efterskole
Stacks Image 10013

Historifortælleren [dokumentar]

Digital historiefortæller med begge de lange ben placeret i den jyske muld – tæt på seernes hverdag.
Kirsten Axelsen, redaktionschef TV MIDTVEST
Stacks Image 6790

En sang der bevæger [profil]

Henrik Helms har lavet et super stykke arbejde i forbindelse med dokumentering og formidlingen af vores projekt Sang og bevægelse som en del af den længere og mere varierede skoledag. Fra første samtale har Henrik Helms været positiv og digtet med og under optagelserne ude på skolerne har han formået at være til stede "uden at være der", hvilket har betydet, at vi har fået meget levende og autentiske billeder af en målgruppe hvor koncentration selv uden spændende udstyr og nye mennesker i rummet kan være en udfordring. Henrik mestre også den svære kunst at tale med børn og voksne og få det vigtige frem i en tillidsfuld atmosfære. Jeg glæder mig til næste gang jeg får mulighed for at arbejde sammen med Henrik og dBA MEDIA og jeg kan på det varmeste anbefale andre at gøre brug af de fine kompetencer og den gode samarbejdsvilje.
Heidi Kudahl, projektleder Den Jyske Sangskole
Stacks Image 6821

EM i håndbold [profil]

We commissioned Henrik Helms to film behind the scenes of the 2014 EHF Euro Handball finals in Herning, Denmark. In the challenging and fast-paced environment that surrounds one of Europe's top indoor sports events, Henrik competently proved his experience. From interviews on the fly, time lapses and moving or static shots, Henrik was fully equipped and capable for anything that was required from the production. His excellent filming know-how, his dedication along with state-of-the-art equipment helped Henrik to provide us with high quality footage.
Stephane Kaeser, digital manager Infront
Stacks Image 6860

Fisk på bordet [Instruktionsfilm]

Henrik Helms og dBA MEDIA hjalp foreningen Danmarks Fiskehandlere om at optage nogle instruktionsvideoer, som skulle være med til at inspirere og hjælpe de fiskeglade danskere til at håndtere fisk og skaldyr derhjemme. Henrik og hans team var meget behagelige at arbejde sammen med, og deres rolige og venlige gemyt skabte en dejlig afslappet stemning for de fiskehandlere, som normalt ikke er vant til at stå foran et kamera. Selv under meget små forhold lykkes det dbA at tilpasse deres udstyr og bevare en meget positiv indstilling. Det var rart, og en bonus at dBA tog sig af både optagelser og redigering af de små instruktionsvideoer efterfølgende.
Nanna Kammersgaard, Konvers kommunikation
Stacks Image 6885

Lange dokumentar-serier

Henrik er ikke bange for at kaste sig ud i serier, der følger projekter over lang tid. Ja, over flere år. Den tålmodighed giver bonus i den sidste ende.
Ivar Brændgaard, direktør TV MIDTVEST
Stacks Image 6917

Fra ide til produktion [reklame]

Vi har i Jesperhus brugt Henrik i rigtig mange år til vores tv spot og nettet. Henrik er med i hele forløbet fra ide til endelig produkt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan kun anbefale andre det samme. Kreativitet, kvalitet, pålidelighed og alting til tiden til rimelige penge.
Peter Overgaard, medejer Jesperhus
Stacks Image 6934

Det Brune Guld [dokumentar]

"Brunkulseventyret er er et ganske særligt og spændende stykke danmarkshistorie. Det er både erhvervshistorien om iderigdom og energiproduktion og samtidig historien om den helt specielle kultur og de mennesker, der prægede produktionen af brunkul. Herning Kommune støtter med glæde produktionen af Det Brune Guld og muligheden for at opleve historien levendegjort på film."
Lars Krarup, borgmester
Stacks Image 6951

Profil om rensning med tøris [profil]

Henrik is an excellent video producer, helping us to put across some abstruse concepts on a promotional video short. Nothing was too much trouble, and Henrik was always ready with suggestions and, thankfully, short-cuts. This gave us an excelent result, quickly and at reasonable cost.
Craig Booth, director at Triventek
Stacks Image 6001

Ansigt til ansigt med din arbejdsplads [profil]

Vi var noget spændte på, om Henrik Helms ud fra de første drøftelser kunne fange den idé og den stemning, vi ønskede, der skulle bære videoen. Det er lykkedes fuldt ud. Henrik har lavet nogle gode portrætter, hvor den enkelte får lov til at fortælle stille og roligt om opgaver og arbejdsglæde. Videoen er loyal overfor de interviewede og fremstår derfor også ægte i sit udtryk. Og de tekniske virkemidler som overblænding o.l. er anvendt på en god måde, så den holder tempo, men uden at effekterne stjæler billedet. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med dBA MEDIA i forberedelsesfasen og den TV-tekniske kvalitet lever helt op til vore høje forventninger.
Jens Anton Dalgaard, sygehuschef Viborg
Stacks Image 6009
@import((standard))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606