BAKKERS & BØLGERS LAND

Filmen Bakkers & Bølgers land er lavet til Lemvig kommune i samarbejde med Complot Media. Manus og redigering er lavet af dBA MEDIA.
Det er en 11 minutters rejse rundt på en egn der tilbyder stor lyrik, iværksætterånd, uddannelser, landskendte sange om transportmidler og herlighedsværdier af mange slags, blot for at nævne nogle af de mange ting som egnen gemmer på. 11 minutter i selskab med et dejligt folkefærd og en ultimativ nydelse af et usædvanligt område.
Idé: Henrik Helms, dBA MEDIA
Foto: Henrik Vinther Krogh, Complot
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA

Matador-speak

En af bonusoplevelserne i produktionen af Lemvig-filmen var at møde stemmen bag Matador-resuméerne: Ole Andreasen. Jeg havde haft fornøjelsen nogle år forinden til en anden tv-speak - og hans stemme er fortsat noget særligt, så jeg pakkede lydgrejet for at lave indtalingen i hans sommerhus. Det blev der en ganske fornøjelig dag ud af og resultatet er med til at gøre Lemvigfilmen lige den tand bedre, som er værd at gå efter.
edge
Filmen bliver blandt andet brugt på nettet, hvor den profillerer kommunen på tilflyttersiden godegrunde.nu og den er også udgivet på dvd hvor den indgår i en tilflytterpakke som nye i kommunen modtager.
@import((standardrek))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606