LOADING

HELMS TMT CENTRET

Jagten på det rullende materiel

Helms TMT-Centret A/S er grundlagt i 1951. De importerer maskiner fra det meste af Europa og distribuerer i Danmark, Sverige og Norge gennem landsdækkende forhandler- og servicenet. Det er fortrinsvis maskiner til landbrug, bygge- og anlægsområdet, den grønne sektor samt til kommuner. Se mere her.
I bedste Indiana Jones stil indleder vi præsentationen af det firma som også har været en del af mit liv i mange år. Som blev grundlagt af min far og hans bedste ven for 60 år siden og som idag drives af min storebror og hans børn. Derfor har det også været spændende at få lov til at skrive manuskriptet og filme deres præsentationsfilm som er blevet offentliggjort her i forbindelse med det flotte 60 års jubilæum, som ikke er en sevfølge af en branche der også er hårdt ramt af krisen. Og når man skal beskrive en virksomhed med et stort bagkatalog så kan man jo ligeså godt tage fat i de udfordringer der har været siden tidernes morgen om at finde det helt rigtige grej til opgaven.

Historien om en familievirksomhed

I 2015 har vi skiftet Indiana Jones ud med et mere klassisk look hvor det også var vigtigt at være speak-løs, sådan at man kan bruge filmen på messer uden lyden kører.
Idé: Henrik Helms, dBA MEDIA
Foto: Henrik Helms, dBA MEDIA
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA
@import((standardrek))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606