DEN JYSKE SANGSKOLE

Den Jyske Sangskole er en selvejende institution, som har til opgave at fremme og udvikle sangen i Danmark. Det sker ved at fokusere på indsatsområder som:

Skolesang
Talentudvikling

Jeg har i en årrække været med til at opbygge en stor videosamling i samarbejde med Den Jyske sangskole, for at de kan gense en række af de undervisere der har delt deres viden på de årlige masterclasses og som også gir en unik chance for at se sangeres udvikling over en årrække. Se mere her.

Når sangen bevæger

Den Jyske Sangskole har sammen med fire skoler kørt et forsøg med sang og bevægelse i første og anden klasse. For at øge koncentrationsevnen når børnene skal til at gå længere tid i skole.
Foto: Henrik Helms, dBA MEDIA
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA
Henrik Helms har lavet et super stykke arbejde i forbindelse med dokumentering og formidlingen af vores projekt Sang og bevægelse som en del af den længere og mere varierede skoledag. Fra første samtale har Henrik Helms været positiv og digtet med og under optagelserne ude på skolerne har han formået at være til stede "uden at være der", hvilket har betydet, at vi har fået meget levende og autentiske billeder af en målgruppe hvor koncentration selv uden spændende udstyr og nye mennesker i rummet kan være en udfordring. Henrik mestre også den svære kunst at tale med børn og voksne og få det vigtige frem i en tillidsfuld atmosfære. Jeg glæder mig til næste gang jeg får mulighed for at arbejde sammen med Henrik og dBA MEDIA og jeg kan på det varmeste anbefale andre at gøre brug af de fine kompetencer og den gode samarbejdsvilje.
Heidi Kudahl, projektleder Den Jyske Sangskole
Stacks Image 8791

Introduktion til Masterclass

En appetitvækker for de årlige masterclasses der arrangeres af Den Jyske Sangskole, til brug på nettet.
Foto: Poul Gerner, Henrik Drivsholm, Søren Borg, Henrik Helms, dBA MEDIA
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA

Åbningskoncerter & Interviews til masterclass

Jeg har i en række år været at dække åbningen af den årlige masterclass, hvor der er koncert og interviews.
Foto: Henrik Helms, dBA MEDIA
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA
@import((standardrek))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606