BONAPARTE

Aparte legekammerater

Et rep-hold i gymnastik har ønsket at alt ikke skal være som det plejer, og er så gået på jagt efter nye legekammerater, der kan hjælpe dem med at nå deres mål. Udfordringen er givet til en række aparte legekammerater som nu skal samarbejde. Designskolen TEKO i Herning skal pakke redskaber ind i stof, Skals Højskole for design og håndarbejde skal “pakke” gymnasterne ind i nye dragter og dramaturg Per Bech Jensen skal pakke det hele ind i en fortælling.
Altsammen i fællesskab med Repræsentationsholdet fra Viborg og Silkeborg og med webshop firmaet BON'A PARTE som tovholder og investor, og det skal så gerne ende med en ny gymnastik-oplevelse.
BON'A PARTE har hyret mig til opgaven som er blevet omsat til fem virale historier om projektet som vi har kaldt Aparte Legekammerater
BON'A PARTE er anderledes. Siden grundlæggelsen i 1987 har de bibeholdt Lise og Steen Sønderborgs ånd, og således haft ét bestemt mål: at gøre en forskel for kunderne. BON'A PARTE er blevet større og har ikke blot afdeling i Danmark, men også i Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz og England. Se mere her.
Idé: Henrik Helms, dBA MEDIA
Foto: Henrik Helms, dBA MEDIA
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA

VIL DU VIDE MERE...

Autoreply
From
Subject
HTML Body
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606