DEN LILLE PIGE MED DEN STORE STEMME

Lydiah optræder med eget gospelkor – The Love'n'Hope Singers – eller solo med pianist. Lydiah laver workshops, underviser kor og arrangerer events.
Lydiah bliver beskrevet som ”den lille kvinde med den store stemme”. Hendes måde at synge på er energisk og dynamisk – med stor variation. Hendes optræden er varm og medrivende.
Lydiah er uddannet på musikkonservatoriet i Nairobi. Hun flyttede til Danmark i 1997 og bor i dag i Silkeborg. Du kan se mere her.

Lydiah

Lydiah havde jeg hørt om ved flere lejligheder og da jeg så hende i "Scenen er din" skyndte jeg mig at sende hende en mail, for at spørge om ikke jeg måtte få lov til at følge hende i et halvt år til en dokumentar. Den kontakt har vi sidenhen holdt vedlige og jeg har fået mulighed for at lave musikvideo og koncertoptagelser til hende. His eye on a sparrow er brugt i dokumentaren om hende som du kan se ved at klikke ind på dokumentarmenuen.

Lydiah & Gospel of Joy

På et lille budget skulle vi lave en koncert-dvd med Lydiah og hendes gospel of joy - der tilsammen udgjorde noget der kunne kaldes danmarks største gospelkor. Det var alle hendes kor der lagde stemmerne bag den lille pige med den store stemme.
Vi var 3 kameramænd på optagelse og 1 assistent. Lyden fik vi som output fra Musikteatret som lavede et meget flot mix. Udover 3 betjente kameraer havde vi fire semipro-kameraer fastmonteret og alt blev efterfølgende redigeret som multikam projekt i Final Cut Pro.


dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606