FAR BEGYNDTE MED FIRE KØER

Programmet fortæller, hvordan væksten tog udgangspunkt i små kår på den uopdyrkede hede og udviklede sig til dagens topmoderne virksomhed med 700 malkekøer og otte malkerobotter.
- Vækst har været nødvendigt, og det har faktisk været en naturlig ting, at vi hele tiden har tænkt på, at det skulle vokse. Det har aldrig været oppe på store strategimøder, siger Steen Nørgaard, der i dag driver Lille Abildholt sammen med sønnen Anders Nørgaard.

Foto: Henrik V. Krogh, Complot
Lyd/Gennemsyn: Søren Borg
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA
Redaktion: Erik Poulsen, Anders Søgaard

LandTV

LandTV’s programmer optages over hele landet og sendes på forskellige tidspunkter i de seks TV2-regioner, hvor stationen har fået attraktive sendetidspunkter på de nye, regionale tv-kanaler.
Programmerne, der alle varer en halv time, genudsendes desuden om eftermiddagen eller senere på aftenen på andre af ugens dage. I et par tilfælde sker det om formiddagen. 
Alle programmer bliver desuden tilgængelige som web-tv på Landbrug&Fødevarers hjemmeside www.lf.dk

International hæder

Der var hædrende omtale til LandTV og en flot andenplads i tv-konkurrencen, da alverdens fødevare- og landbrugsjournalister mødtes til verdenskongres i Canada.
LandTV, der er Landbrug & Fødevarers tv-station, deltog med dokumentarudsendelsen ”Far begyndte med fire køer”, der handler om udviklingen af den danske mælkeproduktion i retning af stadigt større gårde.
et førsteklasses stykke landbrugsjournalistik til tv; en stærk menneskelig historie om succes og vækst i lyset af skiftende tider. Udsendelsen er velstruktureret og følger et klart manuskript
Dommerpanelet IFAJ
  • Stacks Image 2308

    Caption Text

    Link
 
Dommerpanelet beskriver udsendelsen som ”et førsteklasses stykke landbrugsjournalistik til tv; en stærk menneskelig historie om succes og vækst i lyset af skiftende tider. Udsendelsen er velstruktureret og følger et klart manuskript”.
 
I tv-konkurrencen blev det danske bidrag kun overgået af en udsendelse fra Australien om den kontroversielle omlægning af landbrugsjord til naturgasfelter. Herfra var det i øvrigt den landsdækkende tv-station Australian Broadcasting Corporations ugentlige landbrugsprogram, ABC Landline, der for andet år i træk vandt tv-konkurrencen.
 
Prisuddelingen er arrangeret af den internationale organisation for fødevare- og landbrugsjournalister, IFAJ.  
@import((standarddok))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606