EFTERSKOLEN

Vi er med når eleverne Mikael Herping, Ramme og Lilian Raabjerg, Gudum forsøger at finde ud af, hvad de vil med deres fremtid samtidig med at læreren Søren Andersen, Vejrum spekulerer på om han fortsat skal være efterskolelærer efter sit 20 års jubilæum. Lærer Jørgen Bendtsen, Vejrum, er i modsætning til sin kollega en ren grønskolling på efterskolen, hvor han lige er begyndt på sit 2. år. Hans spekulationer går mere på, hvordan man bedst falder til på en skole med mange traditioner, og hvor han deler arbejdsplads med sin kone. Midt mellem elever og lærere står pedellen Niels Egon Søndergaard, Linde som tager sig af alt lige fra nyt linolium på værelserne til vanskelige elever der har lettere ved at svinge en hammer end knække en andengrads ligning.
Selve serien er optaget med små digitale kameraer og to kamerafolk har produceret hverdags-dokumentarserien, der er blevet optaget på Hardsyssel Efterskole ved Struer og vist på TV/MIDT-VEST.

Eksamensfeber

Nu kan man ikke gemme sig mere. Alle skal vise hvad de kan under årets eksamen. Vil ens egen forventninger blive indfriet? Vil lærernes og forældrenes…
Alt det som man sidder og kan inden bliver måske fuldstændigt glemt når man sidder omkring bordet med lærer og censor.
Men ikke kun for eleverne er dette en eksamen. Lærerne måler også meget sig selv og ser på om de har været dygtige nok til at lære fra sig.
Derudover kommer de også selv til "eksamen" når de skal ind til de årlige samtaler ved forstanderen.
Tilrettelæggelse: Henrik Helms, og Henrik VInther Krogh
Foto: Henrik Vinther Krogh, Henrik Helms
Redigering: Henrik Helms, dBA MEDIA
De medvirkende i Efterskolen
@import((standarddok))
dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606