Teamwork på Formland

Idag har jeg hjælp af Christian Bro til produktion af highlights og award video fra Formland messen hos MCH i Herning. Lige nu flyver fingrene henover redigeringstasterne for Christian som har deadline om mindre end en halv time - mens jeg henter det sidste materiale hjem til min redigering som har deadline imorgen. Altsammen til web og social media.

Jagten på det gode indeklima


I samarbejde med Realdania By & Byg følger jeg deres projekt i Holstebro, som går under titlen Sunde Boliger.
De bygger tre forskellige huse i Tommeliseparken i Mejrup for at kunne teste forskellige måder at forbedre indeklimaet på.

Tanken er at vi i for høj grad har gået efter at spare på energien i vores huse og det kan have gået ud over indeklimaet. Derfor har de begyndt dette projekt for at se om man kan gøre noget ved det, så man igen kan få et godt indeklima i både nye og gamle huse.

Indtil videre er der kommet to videoer ud af processen som er delt på sociale medier. Du kan se den seneste her, som fortæller lidt om selve projektet.


Grise med nummerplader

facebookvisninger


Aulum er en ambitiøs by som har et klart ønske om ikke blot at være et sted du kører forbi mellem Holstebro og Herning. De har en målsætning om at blive danmarks bedste foreningsby - og for at sprede det gode budskab lancerede man kampagnen "Lev livet i Aulum" hvor jeg blev bedt om at levere videoen til social media. Resultatet kan du se her - og interessen for filmen var stor, hvor den fik et perfekt afsæt i de første 24 timer.I luften over Jesperhus


Fantastisk at der diskes op med en smuk sommerdag nu hvor vi havde planlagt droneoptagelser i Jesperhus.
Det blev til et smukt supplement til de optagelser vi allerede lavede for lidt over en måned siden. Efter lang periode med regn og rusk var det bare skønt at opleve en dag som i den grad ligner de optagelser vi lavede med en familie i parken tilbage i juni. Smuk blå himmel med hvide cumulus skyer....en god dag i luften over Jesperhus. Billederne skal bruges til TV-spot og social media.


Tre fluer med et smæk


Jeg har været et smut forbi Hestlund Efterskole for at optage deres musikhold spille et par numre og i samme ombæring lave en film om musik som valgfag på skolen. Således blev en enkelt optagedag med tre kameraer udmøntet i to film med hele musiknumre, som både kan bruges internt og eksternt - samt en film om, hvordan det er at spille musik på Hestlund Efterskole.
Et tydeligt bevis på, at man altid kan få lidt ekstra ud af sit materiale på en optagedag.Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail