I luften for EDC

Droneootagelse i Brande


For at give det flotte overblik bestilte ejendomsmægler Niels Kofoed dronebilleder af en række ejendomme. Skønt at være i luften ned DJI Mavic Pro

Mød værten på ny serie

Louise og Henrik er sammen om produktionen af Vikingernes Virkelige Verden

I en ny program-serie på TV MIDTVEST Mokka går vi med Louise Schelde Jensen på opdagelse i hverdagen hos de midt og vestjyske vikinger.

Louise der er opvokset i Sevel har, siden hun var helt lille haft interesse for den spændende historie om vikingetiden. Fritiden blev brugt på Hjerl Hede og idag er hun arkæolog, daglig leder på Bork Vikingehavn, og vært på den nye serie Vikingernes Virkelige Verden, som kommer i starten af 2018.

Vi kender vikingernes ry som krigere, der stjal og røvede fra munke, klostre og landsbyer på fjerne kyster.

Men disse angreb er kun en lille del af et større billede - hjemme ventede hverdagen når deres skibe vendte hjem til de vestjyske strande. En hverdag med landbrug, håndværk og familie.

Serien produceres af dBA MEDIA


På jagt efter vestjyske vikinger


Årsskiftet har også betydet startskuddet på et nyt spændende projekt. Jeg skal til TV MIDTVEST MOKKA producere en serie om vikingerne i det midt og vestjyske. Så netop nu er jeg begravet i materiale der skal gøre mig klogere til hvad omridset af den nye serie kommer til at være. Jeg skal nok holde jer opdateret på serien her på hjemmesiden. Den får premiere i 2018.

Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail