Jagten på det gode indeklima


I samarbejde med Realdania By & Byg følger jeg deres projekt i Holstebro, som går under titlen Sunde Boliger.
De bygger tre forskellige huse i Tommeliseparken i Mejrup for at kunne teste forskellige måder at forbedre indeklimaet på.

Tanken er at vi i for høj grad har gået efter at spare på energien i vores huse og det kan have gået ud over indeklimaet. Derfor har de begyndt dette projekt for at se om man kan gøre noget ved det, så man igen kan få et godt indeklima i både nye og gamle huse.

Indtil videre er der kommet to videoer ud af processen som er delt på sociale medier. Du kan se den seneste her, som fortæller lidt om selve projektet.


Indblik i Folkekirkens begejstrede maskinrum

I december afrundede vi 3. sæson af Folkets kirke, hvor det er blevet til 18 programmer fra folkekirkens maskinrum - fyldt med begejstrede mennesker.

I denne sæson har vi ligget på kirkebænkene sammen med 4. klasser og lyttet til musik, gået naturen tynd på Mors sammen med pilgrimsvadrere og været på Pokemon jagt sammen med præsten fra Møborg for blot at nævne nogle af de mange spændende mennesker der har deltaget i de seneste programmer om Folkets kirke.

Nu holder serien så ferie og jeg kaster mig over vikingetiden i det kommende år - men håber at kan få lov til at vende tilbage til serien igen på et senere tidspunkt.

Du kan se meget mere om serien på folkets-kirke.dkVis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail