I luften over Jesperhus


Fantastisk at der diskes op med en smuk sommerdag nu hvor vi havde planlagt droneoptagelser i Jesperhus.
Det blev til et smukt supplement til de optagelser vi allerede lavede for lidt over en måned siden. Efter lang periode med regn og rusk var det bare skønt at opleve en dag som i den grad ligner de optagelser vi lavede med en familie i parken tilbage i juni. Smuk blå himmel med hvide cumulus skyer....en god dag i luften over Jesperhus. Billederne skal bruges til TV-spot og social media.


Tre fluer med et smæk


Jeg har været et smut forbi Hestlund Efterskole for at optage deres musikhold spille et par numre og i samme ombæring lave en film om musik som valgfag på skolen. Således blev en enkelt optagedag med tre kameraer udmøntet i to film med hele musiknumre, som både kan bruges internt og eksternt - samt en film om, hvordan det er at spille musik på Hestlund Efterskole.
Et tydeligt bevis på, at man altid kan få lidt ekstra ud af sit materiale på en optagedag.Lydløs reklame


I forbindelse med Wonderful Days, som er en festival arrangeret af KFUM og KFUK for 13-19 årige, har jeg stået for at producere reklamer for Nørre Nissum Efterskole til diverse storskærme på festivallen. Her har udfordringen været at fange folks opmærksomhed uden at bruge lyd, en reklameform som i udpræget grad også vinder frem på de sociale medier.

Her har jeg gennem videoklip og hvide flash over til forskellige tekstbudskaber forsøgt at få folk til at dreje nakken over mod storskærmen. Her har de fået en fornemmelse af, hvad Nørre Nissum Efterskole kan tilbyde og forhåbentligt har nogle af de unge fået lyst til at blive en del af de kommende efterskoleHOLD.

Netop 'hold' har været nøgleordet i Nørre Nissum Efterskoles kommunikationsstrategi - se herunder hvordan jeg har brugt det i videoen.Mens vi venter på sommer...

Badelandet i Jesperhus


For at skabe fokus på deres nye legehytter, var jeg i Jesperhus for at lave optagelser til social media og tv-spots. I en periode hvor sommerdagene har været få, var vi rigtig heldige med en skøn solskinsdag, hvor vi filmede en skøn familie der tog imod alle de udfordringer vi gav dem. Familien var blevet valgt via Facebook hvor Jesperhus havde spurgt til hvem der ville være reklame-familie.

Egentlig var optagelserne til brug for næste sæson, men vi har allerede klippet to versioner til Facebook og Youtube, for at skabe interesse for de nye muligheder allerede nu.Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail