Explore, dream, discover...


Jeg er på gulvet i messehallerne i to dage for at levere stemningsbilleder til brug på web og sociale medier og for at lave spots til næste sæson.
Explore, dream, discover. Mark Twains udødelige ord har sjældent været mere passende end på dette års Ferie for Alle, hvor rejseglade danskere igen finder vej til MCH og Herning i stort tal. USA er dette års partnerland, og derfor var det kun naturligt, at MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen bød den samlede rejsebranche velkommen med det legendariske citat og ønsket om, at alle kaster sig ud i at udforske, drømme og opleve verden.


Jeg døber dig...senere


Færre bliver barnedøbt i folkekirken, fordi forældrene synes at børnene selv skal vælge hvad de vil tro på.Siden 2010 er dåbsprocenten faldet med omkring 7%
I en landsdækkende undersøgelse har to forskere fra Center for Kirkeforskning undersøgt årsagerne til, at danske forældre vælger eller fravælger at døbe deres børn i folkekirken. Blandt de 19 procent, som har fravalgt barnedåben, har 51 procent svaret, at begrundelsen for at fravælge barnedåben er, at barnet selv skal vælge senere i livet.

Jeg har været til dåb i Skive hvor Noah blev barnedøbt og Josefine havde konfirmand-dåb, og på den måde bliver vi også klogere på hvad der ligger bag de to valg. At blive barnedøbt eller at vente.
Og sammen med biskopper, sociologer og museumsfolk bliver vi klogere på barnedåben her vi vores første afsnit af Folkets Kirke i denne sæson.

Få adgang til filmmateriale


Jeg tilbyder de kunder der kunne ønske det adgang til det billedmateriale som ligger online i mit arkiv. Du skal blot sende mig en mail så modtager du et login.

Se mere om adgangen her
Mærk stemningen på Formland


En dag på gulvet mellem design og talenter på Formland og en dagi redigeringshulen med god kaffe giver dette resultat i levende billeder.


Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail