Glædelig jul!

Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul med denne lille teaser for et program som du kan forkæle dig med i julen. Det er 7. og sidste program i sæson 1 af Folkets Kirke. Tag med 2. klasserne på en hjertevarm rejse ind i krybbespillets vegne. Nyd dem her når de fortæller deres version af juleevangeliet og se hele programmet på TV MIDTVEST MOKKA den 27. december kl. 20.

Og så holder dBA MEDIA ellers lukket indtil mandag den 4. januar.


Når julen rammer folket


Knapt er det ene afsnit af Folkets Kirke færdigt inden det næste afsnit venter. Sidste afsnit af Folkets Kirke i år er et helt særligt juleafsnit, hvor vi kommer tæt på hårdtpumpet action i årets krybbespil på Midtjyllands Kristne Friskole. Jeg har fulgt forberedelserne i 2. a og b i en uge inden forældrene fik æren af at se det færdige resultat.Lige nu sidder jeg og klipper indtrykkene sammen og skaber mig et overblik over 18 interviews med 35 skønne skuespillere. Resultatet kan ses på TV MIDTVEST MOKKA den 27. december kl. 20 i afsnittet Når julen rammer folket. Du kan få en lille smagsprøve her:


Folkekirkens sociale ansvar

Kirken skal jo gerne beskytte de svage og give plads til alle - men hvor aktiv en spiller er de egentlig når det kommer til socialt ansvar? Har de udliceret det hele eller spiller kirken en rolle? Du kan møde en række spændende ildsjæle der giver deres bud. Se det på TV MIDTVEST MOKKA kl. 20 den 20. december.

Folkekirkens succeser

Der hvor kirken har oplevet størst succes er hos babysalmesang minikonfirmander og spaghettigudstjenester. Er det benhård markedsføringsstrategi at man har forfulgt lige netop de målgrupper, og er succeserne pludselig truet af nye tendenser og reformer. At forældre ikke mener at børn skal døbes men de selv skal tage stilling og skolereformer der udfordrer konfirmationsforberedelserne. Vi ser på de succeser kirken har lige nu, hvor de er udfordret og hvilke succeser de skal forfølge.

Programmet vises på TV MIDTVEST MOKKA den 13. december kl. 20


Streaming fra awardshow

En halv times opsætning og så var producer Per Andersen og jeg klar til 3 kameraproduktion på Biblioteket i Herning hvor 120 børn overværede award-showet, og en lang række af kommunens skoler så med på vores livestream. Jeg var booket til en optagedag dagen før hvor alle bidrag blev filmet og redigeret til en intro der kørte i loop iindtil vi gik på live. På selve dagen var der selve live-streamingen og derefter tog jeg hjem og nedredigerede livestreamen som så blev lagt ud senere samme dag. En kompakt livestreamings-løsning, hvor det enkle setup er i højsædet.

Vi var live i 40 minutter hvor der blev kåret vindere af LÆS Herning, hvor de havde dystet om at få forældre til at læse mere. Samlet set lykkedes det klasserne at få deres forældre til at læse 50% mere i dette projekt. Det er 2390 timer!

Du kan se mere om projektet her: http://www.læsherning.dkVis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail