Syv dage på 1:30


MCH i Herning ville gerne have muligheden for at vise udstillere og kommende besøgende hvilken indsats der blev gjort for at få deres messeområde gjort klar. Så henover 7 dage placerede vi 3 kameraer som skød timelapse og lagde undervejs 3 film op, der viste forberedelserne. Her kan du få chancen for at se et sammenklip fra de syv dages opstillinger.To af de tre dage under sidste uges fagmesse Entreprenør & Håndværk var både regn- og stormfulde, men det ikke nok til at holde publikum hjemme. Messen trak omkring 8000 branchefolk til Herning, hvilket er en pæn fremgang i forhold til den seneste messe for tre år siden, hvor 5586 besøgte fagmessen.

Det bliver i familien


edge

Der findes 60.000 familieejede virksomheder i Danmark, og i løbet af de kommende ti år skal 23.000 af dem skifter ejer. Såvel samfundsøkonomisk som strukturelt, er det afgørende, at de mange generationsskifter lykkes.
I TV serien ”Det bliver i familien”, der sendes på TV MIDTVEST Mokka fra den 8. april kl. 19.55, sættes der fokus på generationsskiftet i fem midt og vestjyske virksomheder.

- Små og mellemstore virksomheder, i familieeje, er rygraden i vores erhvervsstruktur herhjemme. I øjeblikket er vi udfordret af en stor pukkel af virksomheder, som skal have ny ejer. Men jeg håber, og tror på, at familie-ejerskabet vil overleve i fremtiden, siger professor Morten Bennedsen, som i årevis har forsket i generationsskifter.


Den pensionerede topscorer


Hestlund Efterskole opsøgte "Farlige" Frank Kristensen, der nu er pensioneret topscorer fra FCM, da de skulle bruge en træner til deres nye fodboldlinie; og han sagde ja. Og samtidig bad de mig om at lave to spots til hjemmeside og sociale medier om deres nye tilbud.

”Hestlund Efterskole har fået Henrik Helms til at lave to små film om vores nye, spændende fodboldlinje. Det er gjort professionelt, kompetent og hurtigt. Samtidig har vi fået en udmærket guidning undervejs, og faktisk var filmene i første forsøg meget tæt på, hvad vi drømte om.”
Hanne Baltzer, Hestlund Efterskole.


Liv i udkantsdanmark


Med økonomi fra Trygfonden satte en række ildsjæle på Sydthy sig sammen for at finde ud af hvordan de kunne skabe opmærksom om et særdeles aktivt foreningsliv i det vi kalder for udkants-danmark. Jeg var heldig at få lov til at komme med ind i den proces og var med til at skabe tre film som fik premiere på deres foreningsmesse, som de fik stablet på benene.
Tre dage var vi rundt og filme og besøge masser af idrætsgrene - halvdelen af oplevelsen var at se den store opbakning til alle aktiviteterne. Og dejligt når indsatsen så også giver pote. Godt 15000 har set filmene og deres nye site sydthypuls.dk der samler info om alle aktiviteterne er gået i luften.


Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail